Sylvia J. van Woerkom

Territory Manager | VEEAM | Enabling the Always-On Business | Providing Availability for the Modern Data Center
I had the pleasure of working with Martin on a business continuity project at RMI. Martin’s creative thinking, expertise, positive can-do attitude and drive as a professional made him an absolute pleasure to work with. Martin is enthusiastic, personable and thoughtful individual. His strengths in staying across issues, pro-actively offering solutions and ideas and being adept at all aspects of communications make him a valuable contributor to any situation or team.

Frank Hozeman

Technisch Directeur at Secure Logistics
Martin was als hoofd ICT van RMI verantwoordelijk voor de invoering van ons systeem. Hij heeft dit heel goed begeleid maar was op een gezonde manier kritisch t.a.v. de implementatie. Door deze begeleiding is in een relatief korte termijn het systeem in productie gegaan en draait zonder problemen. Als mens staat Martin open voor discussie en heeft hij een zeer goede kijk op het procesgang en techniek en heeft hij goede ideeën t.a.v. infrastructurele zaken waardoor er zeer goed met hem te werken is. Kortom iemand waarop je bouwen kan. m.vr.g. Frank Hozeman Technisch Directeur Secure Logistis

Joop Keislair

CEO at Softpak bv
Als Softpak bv, leverancier van software voor o.a. container depots, hebben we Martin leren kennen als IT verantwoordelijke voor de implementatie van ons nieuwe pakket Proterm bij hun dochtermaatschappij Cetem (van RMI). Heeft voor ons de implementatie namens de klant begeleid en hield goed de grote lijnen in de gaten. Heeft naast de begeleiding ook de complete hardware gemigreerd naar een andere omgeving. Onze klant Cetem is dankzij Martin op een veel hoger niveau qua automatisering uitgekomen en de stress situaties zijn verdwenen door een robuuste oplossing. Goed gedaan!

Peter Smits

Senior Account Manager Security & Networking at Qi ict
Martin is a focused and driven person who has a high knowledge of IT. He understands how to make IT work for the business. It was a pleasure doing business with Martin.

Jorge Yuchark

Regional Manager en RMI Global Logistics Services
I worked with Martin for 6 years and it was a fantastic experience. Martin was always helping and assisting us in technical issues.

Rene van Houdt

Helpt organisaties te innoveren middels het Mendix applicatie platform. #Bimodal IT #Digitale transformatie
Ik heb Martin leren kennen als een IT professional met een duidelijke strategische visie. Deze visie vormt hij vormt vanuit business gerelateerde vraagstukken en vertaald deze naar concreet en uitvoerbare plannen. Martin is vanuit zijn oprechte, enthousiaste en professionele houding een prettig persoon om mee samen te werken!

Carlo van der Zon

Training & Opleidingen Microsoft Office | Veiligheidsopleidingen
Ik ken Martin al uit de tijd dat hij zelfstandig ondernemer was, pioneer op automatiseringsgebied in de regio Rotterdam. Gelukkig heeft hij nog steeds de drive en het ethousiastme om het liefst verschillende projecten te intitieren, te bewaken en af te ronden. Op it-gebied generalist met verschillende specialismen dus hij weet waar hij over praat.

Sean MacGillavry

Managing Director at Axon Olympus
I have learned to know Martin as a very aimable man who has a good analytical sense. Martin could always value the proposals we made and place the value in the right context for RMI. Martin has a good ear but also is not shy of posing critical questions.

Joris Arts

Principal Consultant at Axon Olympus
Martin is een zeer gedreven, no-nonsense ict manager. Hij heeft een duidelijke visie, denkt in mogelijkheden en is doelgericht. De combinatie van deze eigenschappen maken het samenwerken met Martin, om te komen tot collectieve doelen, tot een zeer positieve ervaring. Regelmatig horen wij van klanten dat ze ons zonder meer kunnen aanbevelen bij relaties, echter in dit geval zou ik omgekeerd hetzelfde willen stellen.

Edwin Blok

Independent Mobility Professional
Martin is gewoon Martin, alleen kom je daar pas achter als je met hem samenwerkt. En dat geluk heb ik vanuit diverse functies/bedrijven al circa 15 jaar met het leveren van producten en diensten aan hem en de bedrijven waar hij voor werkt. Hij is duidelijk in zijn wensen en zeer pragmatisch ingesteld. Heeft een zeer brede ICT kennis en weet deze ook te vertalen naar praktische oplossingen t.a.v. de bedrijfsvoering.

Jamie Steenbergen

Account Manager at OBI4wan
Martin is voor mij een ideale businesspartner. Hij is doelgericht, duidelijk en denkt in oplossingen. Naast zijn professionele houding is hij zeer prettig in de omgang. De combinatie van deze twee facetten maken hem een echte ICT-professional.