“Don’t tell me the sky is the limit when there are footsteps on the moon.”

Even voorstellen, ik ben Martin een “People-oriented” IT-manager met 30 jaar professionele ervaring in IT-infrastructuren en softwareontwikkeling. Ik heb met succes IT-afdelingen opgezet, transportmanagementsystemen en tal van andere IT-projecten ontworpen en geïmplementeerd.

Daag me uit, want ik moet kunnen bouwen, transformeren of implementeren en gedij het beste tijdens veranderingsprocessen.

Mijn ambitie is om dingen gedaan te krijgen en mensen aan het lachen te maken, of het nu gaat om het herstructureren van een IT-organisatie, het implementeren van een Azure-infrastructuur of het beheren van een . NET softwareontwikkelingsproject.


Verder… Microsoft Access, I love it en ik ben dan ook een Access “goeroe”. Ik werk en ontwikkel MS Access solutions sinds MS Access 2.0 (1993) en MS SQL Server 7.0 (1998). De kracht en flexibiliteit van dit product maakt het mogelijk voor het MKB om efficient en effectief te opereren. Ik ben er trouwens van overtuigd dat er voor MS Acces ook plaats is in een corporate omgeving. Superior business performance kan namelijk alleen worden bereikt met betrouwbare informatie om beslissingen op te baseren.

Hoe? Vraag het eens… this might be quite an eyeopener.

Ik ben Martin, Ik ben HighFive!